skip to Main Content
Livet Som Selvstændig Blogger Kan Blive En Realitet

Livet som selvstændig blogger kan blive en realitet

Langt de fleste danskere følger én eller flere bloggere, der arbejder med dette som et reelt erhverv og derfor også kan beskæftige sig med bloggerbranchen på fuldtid. Hvis det er noget, du går med drømmen om, så skal det selvfølgelig gøres klart, at det er muligt. Bloggere – eller influencers, som de også kaldes – er stærkt efterspurgt af såvel store som små virksomheder, der ønsker at bruge dem til kampagner, til annoncering på deres medier eller noget helt tredje.

Derfor skal det også understreges, at hvis du selv har lysten til at blogge på fuldtid, så er det muligt, men det er dog ikke noget, du kommer sovende til. Det handler om at holde sig relevant og skille sig ud fra mængden af de øvrige bloggere, da du ellers bare bliver en del af den store flok af bloggere, som ikke er nået til tops. Du skal være indstillet på, at det kræver hårdt arbejde, men er du villig til at lægge tid og energi i projektet, så er det bestemt en mulighed.

Mange bliver dog skræmt af den tekniske del. Der skal købes et domænenavn, du skal bestille et webhotel og du skal tilmed også opsætte en blog, som har et bagvedliggende system, der gør det legende let at blogge. Det skal dog gøres klart, at du kan finde op til flere løsninger, der gør dette nemmere for dig – og det er netop dét, du kan læse mere om i denne artikel. Derfor skal det også nævnes, at hvis det er din store drøm, så start egen blog og hold dig ikke tilbage.

Sådan kommer du godt fra start som blogger

Hvis du gerne vil komme godt fra start som blogger, så er det naturligvis ikke tekniske problemer, du ønsker at skulle besvære dig selv med. I denne forbindelse bør det også understreges, at du har mange muligheder. Du kan bl.a. vælge at oprette dig hos Bloggers Delight, Blogly el.lign., der samler influencers på én platform, som gør det nemmere for både annoncører og bloggere, men her er du dog også forpligtet til, at skulle betale en del af din indtægt til selskabet.

Har du et ønske om, at kunne undgå dette, så skal du selvfølgelig vælge at se nærmere på én af de efterhånden mange udbydere af webhosting på det danske marked, som kan bryste sig af både, at være billige i drift, men også at give dig en god oppetid såvel som adgang til en såkaldt 1-Click-Installer. Hvis du ikke ønsker at skulle rode med teknik og drift af en blog, så er det særdeles vigtigt, at du vælger et sted, hvor du får adgang til en rigtig god 1-Click-Installer.

Hvilket system skal jeg vælge til min blog?

I forbindelse med at skulle starte en blog, så skal du selvfølgelig også finde et system, der gør det nemt for dig at opdatere din blog med nye indlæg. Hvis du ønsker at gøre dette nemt for dig selv, så bør det understreges, at det er en rigtig god idé, at du vælger ét af de brugervenlige systemer, der kan findes på markedet. Langt de fleste vælger WordPress, der – uden tvivl – også er én af de absolut bedste løsninger i denne sammenhæng.

Du har naturligvis også mulighed for at vælge et væld af andre systemer. WordPress har dog blot formået at skabe et populært system, der er brugervenligt og nemt at have med at gøre. Den store popularitet har medført, at du i dag kan finde WordPress som en del af de føromtalte 1-Click-Installers hos samtlige udbydere på det danske marked, som har denne funktionalitet som en del af deres løsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *